werkplaats_32.jpg

Grote beurt bij Vakgarage Houtkooper: een veilig en zorgeloos gevoel

Wilt u zeker weten dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u niet voor onverwachte problemen komt te staan? Kom dan langs bij Vakgarage voor een grote beurt. Onze specialisten controleren uw auto en onderhouden hem volgens de fabrieksvoorschriften, waardoor de fabrieksgaranties van uw auto van kracht blijven. We controleren het remsysteem, de (gloei)bougies, de remolie, de banden, de verlichting en de airbags. Kortom: een grootschalige onderhoudsbeurt die ervoor zorgt dat u veilig rijdt en uw auto zijn waarde behoudt.

Uiteraard vervangen we ook de motorolie, het oliefilter en het luchtfilter. We controleren het interieurfilter en de koel- en ruitensproeiervloeistof en vervangen die of vullen vloeistof bij als dat nodig is. Bovendien besteden we extra aandacht aan de accu. Waarom? Omdat een kapotte accu voor de meeste pech onderweg zorgt. En dat willen we u natuurlijk besparen. 

De kosten van een grote onderhoudsbeurt aan uw auto

De kosten van een grote beurt variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij Vakgarage nooit te veel. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Vakgarage gaan we de complete checklist van uw auto af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. En… als u een grote beurt bij Vakgarage laat uitvoeren, krijgt u de APK keuring helemaal gratis!
 

Wanneer een grote onderhoudsbeurt?

Bij nieuwe auto's verschijnt vaak een melding wanneer een grote beurt nodig is. Bij oudere auto's doet u er verstandig aan om een grote beurt na twee jaar uit te laten voeren of na 30.000 gereden kilometers. Heeft u net een tweedehands auto gekocht en wilt u de staat van de auto weten zonder direct een grote beurt te doen? Laat u dan informeren voor een aankoopkeuring, dan weet u ook direct wanneer onderhoud nodig is aan uw auto. Een onderhoudsbeurt is nooit overbodig wanneer u uw auto in optimale staat wilt houden.

Grote beurt bij Vakgarage Houtkooper in Stompetoren

Wij adviseren elke twee jaar, of elke 30.000 km een grote beurt uit te laten voeren. Hiermee voorkom je dat onderdelen doorslijten en voor onverwachte hoge kosten zorgen. Heb je een occasion gekocht van een particulier zonder onderhoudshistorie? Breng deze gerust langs voor inspectie bij Vakgarage Houtkooper. Een grote beurt is niet alleen om problemen te verhelpen, maar ook om problemen aan de motor te voorkomen. Het is belangrijk dat alle filters en vloeistoffen worden nagekeken en waar nodig vervangen worden om verstoppingen uit de weg te gaan. Kom langs bij Vakgarage Houtkooper voor een grote beurt in Stompetoren.

Om een afspraak te maken mag u altijd bellen met 072-5039333 of mailen naar info@vakgaragehoutkooper.nl

Onderhoud of een grote beurt nodig in Noord-Holland? U kunt ook via onderstaande button een afspraak maken. 

Maak nu een afspraak!